пребарување

Дали и Вие
имате големи очекувања?

no news in this list.

Кариера во Сага МК

Сага една од водечките домашни компании за проектирање, консалтинг и реализација на информатички системи и ИКТ инфраструктура и решенија.

Основана 1989, Сага денес има повеќе од 350 вработени, со седиште во Белград и подружници во регионот.

Нашите вработени

Наша најголема вредност и клуч на успехот се нашите вработени и затоа инсистираме на нивниот постојан развој и надградување. Континуираното вложување во знаење и вештини на вработените е тоа што ја прави Сага да отскокнува на пазарот и ја истакнува нашата предност пред конкурентире. Аспирациите се високи, а патот до нив е тимска работа.

Ваши придобивки

Бараме страствени луѓе кои имаат знаење, уживаат во својата работа и се фокусирани на клиентот. Ако сметате дека ги исполнувате овие услови, ве повикуваме да се придружите на тимот од 300 стручњаци кои одговараат на сите барања на своите клиенти. Од вас се очекува многу – затоа и ги нудиме најдобрите работни услови во индустријата, сталну унапредување на знаењето, тимска работа, разбирање и поддршка.

Понуди за работа
Пријавете се...