пребарување

вести, 17. април 2015

New Frontier Group стана член на француската стопанска комора во Србија

На членовите на комората Венсан Сабо, CEO New Frontier Solutions и Владимир Поповиќ, CEO Sagа d.o.o. Beograd ги претставија своите компании.

На редовниот месечен состанок на француската стопанска комора во Србија одржан во хотелот Хајат Риџенси во Белград промовирана е New Frontier Group како нова членка на организацијата. New Frontier Group пред присутните ја претстави Венсен  Сабо, CEO New Frontier Solutions, дел од групацијата кој се занимава со имплементација на ИТ решенија и систем интеграција. Тој присутните гости ги запозна со компанијата, нејзината визија како и со што се занимава и на кои пазари работи компанијата.

Сага како членка на NFG истотака стана членка на француската стопанска комора во Србија. Владимир Поповиќ, директорот на Сага, покрај претставувањето на компанијата објасни и зошто во време на на големи и брзи промени на системите само паметна интеграција може да го унапреди работењето.

Back to: вести