пребарување

вести,  4. февруари 2016

Сага д.о.о. Београд се пресели на нова локација

Од 1ви Февруари 2016 Сага д.о.о. Београд се наоѓа во новите деловни простории во Нов Белград на булевар Зоран Џинџиќ.

По повеќе од 26 години успешно работење во Сава Центарот во Белград, дојде време за промени. Сага д.о.о. Београд од 1ви Февруари 2016 година се наоѓа на нова адреса во новиот, модерен и функционален деловен простор. Новото седиште на компанијата се наоѓа на булевар Зоран Џинџиќ бр. 64а (ГТЦ хаус) на Нов Белград. Новите современо опремени канцеларии се сместени на првиот спрат и делумно на приземје во зградата ГТЦ хаус.

Погледнете како изгледаат нашите нови деловни простории.

Back to: вести