пребарување

Brainpower

Brainpower - едноставна соработка во рамки на претпријатието

Моќна и иновативна платформа за соработка во рамки на претпријатието развиена на Microsoft® Sharepoint®.

Унапредувањето на начинот на начинот на работа на вработените, до сега не било така... друштвено!

  • Ја подобрува вашата интерна соработка
  • Овозможува единственост на продажбата и продажниот тим
  • Нуди алатки за управување со знаењето
  • Ја зголемува продуктивноста
  • Сето тоа...додека вработените уживаат во работата

 

Повеќе информации

Discourse

Ново ниво на комуникација со соработниците


Discourse осмислува нов вид на соработка помеѓу вас и вашите клиенти или партнери.


Променете го начинот на комуникација на вашето работење со корисниците

Discourse ви овозможува да ги вклучите своите клиенти во различни деловни процеси на неверојатно лесен начин. Овој производ ги забрзува собирањето повратни информации, управувањето со деловните ситуации и обезбедува да нема недоразбирања во тек на проектот. Истотака, прави вашите клиенти да се чувствуваат посебни.

 

Повеќе информации

 

Customer engagement re-invented