пребарување

Sagin Menadžment

Надзорен орган

Горан Ѓаковиќ
Советник на директор

Igor Pavlica
Советник на директор

Одборот на извршни директори

Небојша Бјелотомиќ
Директор

Снежана Главониќ
Извршен директор

Јелена Ѓорѓевиќ
Извршен директор

Владимир Вујиновиќ
Извршен директор


 

Сага МК Дооел Скопје

Зоран Крстевски
Извршен директор