пребарување

вести,  4. февруари 2016

Сага д.о.о. Београд се пресели на нова локација

Од 1ви Февруари 2016 Сага д.о.о. Београд се наоѓа во новите деловни простории во Нов Белград на булевар Зоран Џинџиќ. read more

вести, 30. декември 2015

Сага МК – Новогодишна честитка

Погледнете како технологијата ни помага да поминеме повеќе време со нашите најблиски. read more

вести,  6. октомври 2015

Festival informatičkih dostignuća - Infofest 2015

Saga CG dobitnik priznanja za kontinuiranu značajnu ulogu na regionalnom tržištu. read more

вести, 17. септември 2015

Digitalna transformacija na konferenciji Digital 2015

Branislav Vujović, predsednik kompanije New Frontier Group održao je prezentaciju na temu prihvatanja i neminovnosti prelaska na novi način poslovanja. read more

вести, 16. јуни 2015

Branislav Vujović na N1 televiziji

Kako digitalna transformacija utiče na promenu načina života? read more

вести, 17. април 2015

New Frontier Group стана член на француската стопанска комора во Србија

На членовите на комората Венсан Сабо, CEO New Frontier Solutions и Владимир Поповиќ, CEO Sagа d.o.o. Beograd ги претставија своите компании. read more

вести, 18. февруари 2015

Владимир Поповиќ нов CEO на Сага

Горан Ѓаковиќ, претседател и Игор Павлица, генерален директор на Сага, од 18-ти фебруари 2015 година преминаа на функција Советник на генералниот директор како членови на надзорниот орган на Сага. Оперативното управување го ... read more